vineri, 29 aprilie 2011

Fictiune sau Adevar? Despre Viitorul cu Cap de Mort"

Cartea lui Radu Cinamar, “Viitor cu cap de mort” uimeste mai ales prin revelarea unor "realitati" nebanuite, care ne invita catre domeniile enigmatice ale vietii si civilizatiei umane.
Chiar daca subiectul cartii este o fictiune bine pusa la punct, orice cititor avizat isi da seama ca in spatele acestei fictiuni exista nu numai simple banuieli, nu numai intrebari .... ci se ascund cateva adevaruri extrem de importante, adevaruri care nu puteau fi dezvaluite publicului larg, decat sub forma unei carti care sa imbine "teoria conspiratiei" cu fictiunea....
Fara a avea de gand sa facem un rezumat al cartii, va vom prezenta pe scurt doar cateva dintre ideile mai importante. Tinem sa atragem atentie cititorului ca, in romanul lui Radu Cinamar, sunt cateva evenimente care intr-adevar par "trase de par".... Sa nu uitam insa ceea ce am spus la inceput: Exista UNELE lucruri care nu pot fi spuse decat invaluite in "faldurile" fictiunii... De asemenea, trebuie sa precizam ca in zona descrisa de autor, exista intr-adevar o "poarta", insa aceasta este una secundara, ea duce catre o "intrare" mult mai importanta, situata in Carpatii Orientali, spre Nord, in zona cetatii din comuna Ciceu-Ciuc jud. Harghita ( Csíkcsicsó), unde exista de asemenea un "punct nodal" care , intre altele, - face legatura cu "poarta" aflata in zona Cetatii Ciceu ( Csicsó Vára) din jud. Bistrita-Nasaud , comuna Ciceu-Corabia ( Csicsóújfalu / Tschitschau-Neudorf). Am tinut sa subliniem aceste date, deoarece se face frecvent confuzie intre diversele cetati ce poarta numele de "Ciceu", aflate in "Tinutul Secuiesc", sau in zona apropiata a Bistritei. Pe de alta parte, cetatea aflata in Bistrita-Nasaud este ( asa cum aratam si in alt articol) adevarata "Zona Zero"...

Despre ce este vorba?

În vara anului 2003, într-o zona neumblata din muntii Bucegi, echipa Departamentului Zero (o sectiune ultrasecreta a Serviciului Român de Informatii – SRI), a facut o descoperire epocala care ar putea schimba complet destinul omenirii.
Presiunile diplomatice colosale venite din partea Statelor Unite ale Americii asupra Guvernului României pentru a nu divulga aceasta descoperire lumii întregi au condus la o întelegere temporara între cele doua state si la o inedita colaborare de ordin stiintific si militar în cadrul echipei speciale care a plecat în Marea Expeditie. Implicatiile sunt însa mult mai complexe, datorita amestecului brutal al Ordinului Ocult al Iluminatilor care a urmarit sa preia controlul atât asupra locatiei descoperirii, cât si asupra expeditiei româno-americane.
Expert în studierea si cercetarea fenomenelor stranii si totodata conducatorul unor operatiuni de importanta strategica exceptionala pentru statul Român, Cezar Brad este eroul evenimentelor socante care s-au petrecut în Muntii Bucegi, dar si a celor doua întâlniri memorabile cu un reprezentant de frunte al Iluminatilor, membru al grupului Bilderberg.
Intentia autorului (Radu Cinamar) a fost aceea de a exprima simplu si concis anumite fapte si evenimente de o importanta covârsitoare pentru poporul român pentru ca deja exista semnale si dovezi ca o otrava ascunsa tinde sa macine constiinta si sufletul neamului românesc. Si nu este singurul pentru ca aceeasi parere e sustinuta de multe alte persoane cu functii înalte în administratie, economie, cultura si biserica.
Radu Cinamar ne informeaza despre o parte din cel mai mare secret de stat din România care poate fi cel mai teribil secret de pe planeta. Demersul autorului este recunoscut chiar din prima pagina, si anume anihilarea zidului gros al disimularii, tainuirii si minciunii întretinute de factorii de raspundere si de interesele oculte ale anumitor organizatii si persoane din tara si din afara ei.

Teleportare sau disparitii misterioase în muntii Buzaului

În 1981 Departamentul Zero, care, desi face parte din SRI, are o activitate mai mult sau mai putin independenta, a fost solicitat sa intervina într-o zona muntoasa, la Întorsura Buzaului. Zona era foarte retrasa si aproape nelocuita. Doi frati alpinisti se antrenau escaladând o stânca înalta si relativ izolata din masivul muntos, cu pereti abrupti. Unul dintre ei a urcat pâna pe la trei sferturi din înaltimea stâncii, unde a observat niste semne bizare sapate în piatra si aproape erodate de timp. Când a ajuns sus, pe platforma îngusta a stâncii, s-a aplecat si a ridicat un obiect ciudat de culoare galbena care semana cu un lant, dar în clipa urmatoare a disparut brusc sub privirea inmarmurita a fratelui sau care se afla jos, la baza stâncii.
A fost alertata Militia, au fost anuntati parintii, aflati la Braila. Initial, autoritatile l-au banuit, pe cel care i-a chemat, ca le ascunde adevarul. Însa tatal fratilor, fost alpinist, a escaladat si el stânca, a ridicat obiectul, si a disparut instantaneu în fata a mai mult de zece martori. Au sosit imediat la fata locului mai multi ofiteri de Securitate de la Bucuresti, care au anuntat DZ în aceeasi seara. Zona a fost izolata de o echipa militara pe o distanta de o suta de metri în jurul stâncii. Reprezentantii unei alte Directii din Securitate s-au ocupat cu dezinformarea satenilor si linistirea martorilor oculari.

În zilele urmatoare un elicopter a fost folosit pentru a cerceta de sus stânca respectiva. Obiectul era un gen de pârghie ancorata în piatra stâncii. Nu se stie cine, cum, si de ce a facut-o. Scrierea de pe stânca a ramas necunoscuta. Semnele pareau foarte vechi. Lipsiti de experienta si presati de panica creata, cei responsabili au dinamitat stânca. Dar în locul ei a continuat sa ramâna un contur straveziu de culoare verde deschis, ca un abur usor. Dupa câteva zile însa, a disparut si el, definitiv.
O confirmare a acestor evenimente (descrise de Radu Cinamar în cartea sa, aparuta în vara anului 2004) o gasim chiar într-un cotidian (ziarul Ziarul) unde se relateaza pe larg despre misterioasele disparitii. Iata un citat semnificativ: “O prima referire la astfel de disparitii face Dan Fodor, în Monitorul de Iasi. El relateaza despre doi braileni (sursa reporterului i-a cerut sa nu le dezvaluie numele), care, în anul 1980, au plecat spre catunul Nucu, dar, într-un loc numit “La Tâharie”, unul dintre ei s-a gândit sa faca o urcare pe una dintre stâncile cu forme ciudate din zona.
Folosind echipamente de alpinism, tânarul a urcat pâna în vârf, de unde a strigat la prietenul sau: “Uite ce am gasit!”. S-a aplecat, a ridicat ceva ce parea a fi un lant metalic si… a disparut. O vreme, cel ramas jos a asteptat ca prietenul sau sa termine cu glumele, apoi s-a convins ca s-a întâmplat ceva cumplit. L-a anuntat pe fratele disparutului, care a sosit din Braila cu o echipa de zece insi, câtiva dintre ei lucrând în Ministerul de Interne. Chiar fratele disparutului a urcat pe stânca. A gasit si el lantul metalic, pe care l-a ridicat si… a disparut si el. Nimeni n-a mai îndraznit sa repete “figura”. Cei doi frati, cautati în zadar prin împrejurimi, n-au mai aparut niciodata.”
În primavara anului 1990, Cezar Brad a fost numit director tehnic al DZ, iar în 1992 au fost clarificate raporturile dintre DZ si Presedintia României. Seful statului a ordonat subordonarea totala si politizarea DZ; însa Cezar i-a prezentat câteva din realitatile socante care au fost descoperite de-a lungul timpului si implicatiile lor enorme în stabilitatea tarii, astfel încât buimaceala Presedintelui a facut loc unui acord asemanator celui vechi, în care DZ este cvasi-independent.

Un Bilderberg în România

În mai 2003, Cezar a primit vizita unui personaj important, pentru o discutie în particular; solicitarea întrevederii a venit prin intermediul SRI, ca urmare a unei interventii guvernamentale. Persoana era cetatean strain, însa cunostea România si vorbea foarte bine limba româna. SRI stia doar ca facea parte dintr-o loja masonica foarte importanta din Italia, ca detine un înalt rang nobiliar si ca are o mare putere de influenta financiara în România.
Probabil ca relatiile sale politice erau, de asemenea, foarte sus-puse din moment ce a reusit sa penetreze zidul SRI-ului si sa ajunga pâna la structura DZ. Cezar marturiseste ca percepea un fel de greutate si presiune nelamurita care se corela cu aceasta persoana. El a realizat atunci, pentru prima data, natura întrevederii: o lupta dificila, pentru ca simtea deja radiatia grea a acelui om, ca un nor neplacut care îl învaluia si îi ascundea adevaratele intentii. Pentru aceasta întâlnire, Cezar s-a pregatit temeinic, izolându-se într-o camera si intrând într-o stare de meditatie profunda, pentru a afla mai multe despre persoana respectiva.
Asa cum apa sub forma de aburi poate fi transformata, prin scaderea temperaturii, în gheata, tot la fel, analogic vorbind, se petrece si cu informatia, care ajunge sa se concretizeze în planul fizic, pornind de la cel mai înalt plan, al ideilor. Mediul în care subzista ideile este eterul subtil universal, însa acesta nu este eterul la care face apel stiinta contemporana. Din aceasta realitate subtila, din acest plan al ideilor provin toate lucrurile si fenomenele, toate gândurile, materia de orice tip si absolut orice se concretizeaza cu nume si forma în planul fizic.
În stadiul ei primar, informatia este o anumita forma de energie vibratorie, specifica fiecarui aspect în parte. Pentru a cunoaste ceva anume, este suficient sa accesezi informatia pe nivelui ei propriu de vibratie, care face parte din oceanul nesfârsit al frecventelor de vibratie energetica din eterul universal. Asta e cel mai dificil de realizat, pentru ca este necesar sa ai nivelul de constiinta adecvat eterului subtil universal, si în plus, sa ai capacitatea de a selecta cu mare acuratete din multitudinea de frecvente de vibratie, pe aceea care te intereseaza.
O minte focalizata, bine pregatita si purificata de gânduri vicioase si parazite are puterea de a ajunge pâna la nivelul eterului universal. Adevarata arta consta în selectarea corecta a frecventei de vibratie particulara pe care o cauti, la fel ca atunci când vrei sa prinzi un post de radio si misti cursorul pe scala de frecvente a aparatului. Totul este rezonanta.
Rezonanta între tine, ca receptor de informatie, si aspectul de interes, ca emitator al informatiei. Evident, toate astea implica un antrenament adecvat si perseverent, dar rezultatele sunt pe masura. Este necesara insa o lunga perioada de practica intensa, care implica în primul rând elevarea deosebita a constiintei. Dar sa revenim la personajul straniu.
Un elicopter al SRI l-a adus pe acest domn, înalt, îmbracat cu un costum negru si tinuta eleganta, dar trufasa. Avea un baston cu mâner de fildes si încrustatii de aur. Fata lui exprima duritate, iar ochii verzi aveau un efect straniu, radiind o raceala neobisnuita. S-a prezentat sub numele de senior Massini. Era foarte sigur pe el si crea impresia unei persoane care obisnuia sa dea ordine. Era unul dintre venerabilii de frunte ale celei mai importante loja masonice din Europa si facea parte din cea mai influenta organizatie masonica la nivel mondial: Grupul Bilderberg.

O invitatie ce nu poate fi refuzata

Massini a intrat direct în subiect spunând ca oamenii sunt de doua feluri: cei care pot fi manipulati si condusi (marea majoritate), si ceilalti – care au anumite virtuti si o personalitate puternica. Venerabilul a precizat ca grupul pe care îl reprezinta face parte din cel mai înalt ordin masonic si ca este foarte interesat de rezultatul discutiei. Cezar a adaugat ca stie unele aspecte legate de francmasonerie: organizatia e strict ierarhizata dupa modelul piramidal, are ritualuri de initiere foarte ascunse iar intentiile sale adevarate sunt secrete si total necunoscute pentru marea majoritate a oamenilor. Massini a recunoscut ca este Maestru în cea mai puternica loja masonica din lume, si ca acest fapt trebuie sa ramâna un secret bine pazit pentru cei mai multi.
Grupul Bilderberg nu este propriu-zis o loja, ci înseamna mult mai mult decât atât. În lojele obisnuite exista o ierarhizare în treizeci si trei de grade, cu criterii bine stabilite, însa aceste loja reprezinta un fel de fatada pentru cei din exterior. Adevarata putere depaseste cu mult cel de-al treizeci si treilea grad ierarhic. Massini l-a invitat pe Cezar sa se alature grupului, lasându-l sa înteleaga ca va avea multe avantaje.
Veberabilul Massini manifesta o mare putere vitala si o forta psihica neobisnuita, în contrast cu vârsta respectabila pe care o avea. Din pacate, radiatia lui subtila – prin care el era oricând capabil sa domine oamenii obisnuiti, slabi sau labili fizic ori psihic – era centrata în jurul unui imens orgoliu, a arogantei si a sentimentului de superioritate asupra celorlalti.
Massini a spus ca a solicitat întrevederea cu Cezar prin puterea si relatiile pe care le detine, deoarece îi cunoaste fortele si capacitatile de actiune ale lui Cezar, recunoscând ca pretuieste foarte mult aceste lucruri, mai ales daca Cezar va servi interesele grupului.
La întrebarea lui Cezar despre scopul principal pentru care îl invita sa faca parte din grupul Bilderberg, Massini a replicat rece ca el – Cezar – nu se afla în pozitia de a alege, si ca nu i-a propus sa intre în grupul Bilderberg, ci într-una din cele mai înalte loji masonice mondiale, imediat subordonata grupului Bilderberg. A încheiat spunând ca nu are alta posibilitate decât de a accepta colaborarea cu ei. Cezar s-a hotarât sa însele vigilenta seniorului, si sub masca acceptarii propunerii, sa afle cât mai multe despre culisele masoneriei mondiale. Massini a început:

Initierea în secretele puterii

“Venerabilii nostri maestri din trecut au avut o viziune mareata, de ansamblu, asupra situatiei finale, care acum este foarte aproape. Ei nu s-au lacomit la interese meschine, egoiste, ci au dorit sa întareasca bazele masoneriei, adaptând de-a lungul timpului principiile ei directoare în conformitate cu specificul evolutiei umane. De ce s-ar fi îngrijit doar de ei si de familiile lor? Oricum aveau cei mai multi bani, cele mai multe bogatii si cele mai bune conditii de trai”.
“Nu legasera între ei juramântul de a se ajuta si sprijini reciproc la nevoie? Ei au fost adevaratii arhitecti care au initiat si stabilit principiile dupa care functioneaza sistemul social actual. Legat de acesti arhitecti care au conceput întregul plan înca de acum câteva mii de ani, nu-ti pot dezvalui mai multe deoarece este un secret teribil pe care nici cei din grupul Bilderberg nu îl cunosc cu totii. La vârful ierarhiei noastre se afla numai descendenti pe linie regala din arbori genealogici de sute si mii de ani. Suntem foarte atenti pentru a nu ne amesteca cu celelalte rase”.
“Este vorba de familiile regale din Europa si de marii bancheri de la sfârsitul Evului Mediu. Ei au sesizat ca viata comunitara se bazeaza pe conducere.”
“Exista astfel doua grupe: marea masa a poporului sau gloata, si elita conducatoare care se straduia sa mentina bunul mers al turmei de oi. Pe aceasta constatare simpla s-a bazat întregul lor plan. Pentru ca mereu au existat interese antagonice, opuse, între cele doua grupuri, lucrurile trebuiau aranjate în asa fel încât aceste interese contrare sa nu dispara niciodata complet, adica sa nu existe niciodata pace adevarata între oameni”.
“Pentru asta s-au servit prin diferite metode ambele grupuri, însa fara ca ele sa cunoasca acest lucru. Iluminatii nostri au împins iscusinta si abilitatea unor astfel de uneltiri pâna la perfectiunea de a merge cu câte un picior în fiecare dintre cele doua barci, si totusi sa nu cada niciodata în apa!”
“Banii si natura inferioara a omului care cedeaza în fata tentatiilor oferite le-a asigurat mereu succesul, si s-a ajuns ca aceasta reteta care folosea intriga, minciuna, tentatiile si prefacatoria, sa permita extinderea influentei noastre în întreaga lume.”
“Dar de ce facem toate astea? Simplu: motivul principal a fost si va fi mereu acapararea puterii! Aproape toate finantele lumii ne apartin gratie paienjenisului bancar pe care l-am tesut în ultimele secole. Bani, bani, tot mai multi bani! O idee fixa care trebuia raspândita pretutindeni. Dar pentru bani trebuie sa muncesti, actiune care consuma timp!”
“Am format astfel un cerc vicios, fara rezolvare: oamenii au ajuns sa munceasca pentru noi, pâna la epuizare atrasi mereu de bani, care sunt însa cheltuiti foarte repede datorita tentatiilor de tot felul exacerbate cu ajutorul publicitatii.”

Santaj si faliment

“Chiar daca apar câtiva oameni foarte bogati în lume, care nu fac parte din lojile noastre, ei nu sunt o amenintare, pentru ca sunt singuri, si nu urmaresc un scop precis, de mare anvergura. Pe cei mai multi însa îi atragem înca de la începutul carierei lor în organizatie si astfel puterea noastra creste; cei care refuza nu rezista singuri.
Daca devin o amenintare pentru noi, ne unim fortele pentru a le provoca falimentul. Obiectivul este acela ca respectiva persoana sa fie învinsa. De obicei, când se afla în pragul colapsului total, îi oferim înca o data sansa pe care o refuzase initial. De cele mai multe ori el accepta. Urmeaza astfel o revenire spectaculoasa în afaceri, dar persoana trebuie sa respecte anumite conditii ferme din partea noastra, pe care nu le mai poate evita.”
“Totdeauna noi avem de câstigat. Fie un om politic influent care sa ne sustina interesele, fie un mare om de afaceri ai carui bani îi administram noi, prin filierele noastre. Ne intereseaza sa cream cât mai multe astfel de cercuri vicioase. Astfel am format celula societatii – familia – pe care am legat-o strâns în lantul unor dependente interminabile: serviciu, casa, confort, masina, banca, contracte.
Rolul cercurilor vicioase este de acrea dependenta, pentru ca atunci când exista dependenta, lipseste libertatea. Dependenta atrage automat înrobirea, limitarea; oamenii trebuie sa fie cât mai limitati si mecanici în actiunile lor, care trebuie sa devina stereotipe. De aceea am impus munca divizata în domenii si subdomenii. Daca cerinta postului este simpla, omul devine în scurt timp un fel de robot care asculta ce i se spune si face ce i se ordona.”

Mass-media de propaganda

“Trebuie ca oamenii sa gândeasca cât mai putin, pentru ca altfel ei pot deveni periculosi, pot naste idei care sa fie contrare scopurilor noastre. Am permis astfel tehnologiei sa capteze masele de oameni prin anumite mijloace (a caror lipsa n-i s-ar parea acum o catastrofa): televiziunea, telefonul, computerul. Pe lânga crearea dependentei populatiei fata de ele, aceste mijloace ne-au oferit si controlul difuzarii informatiei.”
“Informatia este pe primul loc în ceea ce priveste armele cu care actionam în lume. Controlând mijloacele si institutiile mass-media, controlam implicit continutul si calitatea informatiei. Obiectivul de baza a fost acela de a obtine controlul asupra celor mai mari trusturi de presa, radio si televiziune din lume.”
“Dar cum acest lucru nu era suficient pentru controlul total al populatiei, am început sa sprijinim din umbra proliferarea distributiei de droguri. Se stie bine ca acestea, alaturi de tutun, alcool si cafea, distrug corpul omului, însa noi am întretinut deliberat o asa-zisa lupta de combatere a lor, care nu a facut decât sa intensifice si mai mult consumul acestora. Am creat concerne imense de fabricare a tigarilor, bauturilor si a cafelei. Aproape toti presedintii si patronii acestor giganti în lumea afacerilor sunt membri venerabili în lojile cele mai înalte ale organizatiei noastre.”
“Este deja dificil sa controlam mai bine de sase miliarde de oameni. O multime este cu atât mai usor de manevrat cu cât e mai dispersata si mai confuza. Daca, în plus, ea nu depaseste un anumit numar de persoane, atunci e chiar simplu, având în vedere tehnologia de manipulare mentala pe care o avem la dispozitie.”
“Unul din scopurile principale a fost stoparea proliferarii oamenilor pe planeta. Mai mult, trebuia sa micsoram drastic populatia globului. Pentru asta aveam nevoie de metode care sa ucida în timp scurt un numar foarte mare de oameni. Am finantat proiecte ultrasecrete de cercetare pentru producerea unor virusi extrem de virulenti. Unele experimente au dat gres, altele ne-au multumit prin rezultatele obtinute.”
“Daca ceva sau cineva se opune, nu poate rezista mult timp împotriva noastra. Armele noastre nu sunt niciodata prezentate pe fata. Ele îmbraca mai mereu o haina umanitara. Baza care ne da sursele de manipulare este constitutia unui stat. Alcatuirea ei este o adevarata stiinta a psihologiei si manipularii omului, de aceea reprezentantii nostri au luat parte la conceperea constitutiilor principalelor state-puteri ale lumii. Constitutiile trebuie sa aiba o forma umanitara, pompoasa, dar sa ascunda în profunzimea lor metode eficiente de subminare si control al populatiei.”

Marile revolutii si razboaiele mondiale

“Conflictele, revolutiile si razboaiele au constituit pentru noi o reala si uriasa sursa de venituri si o modalitate de dirijare si mentinere a influentei si puterii noastre la nivel mondial. Speculam orice dificultate economica, mai ales la tarile mai putin dezvoltate.
Datorita influentei bancare pe care o avem, actionam din umbra la nivelul conducerii statului si la fel facem si în cazul statului advers. Nu ne implicam niciodata într-o singura parte, pentru ca rezultatul poate fi incert. Perioada actuala se preteaza mai ales la crearea unor conflicte de ordin etnic si economic.”
“Aproape toate organismele internationale (politice sau militare) au sorginte masonica. Venerabilii nostri se afla plasati în punctele cheie si urmeaza cu exactitate planurile noastre. ONU si NATO s-au dovedit a fi decizii salutare atunci când am hotarât formarea lor.”
“Toate aceste lucruri par atât de absurde si îmbraca o haina atât de grotesca încât acuzatiile care n-i s-ar putea aduce ar aparea într-o lumina de-a dreptul hilara! Este unul din punctele esentiale ale doctrinei noastre. Sa actionezi în directia planului stabilit, dar în acelasi timp sa faci sa para ca actiunile tale sunt opuse planului! De aceea nu dorim sa fim mediatizati, nu dorim onoruri, faima sau recunoastere publica, pentru ca sunt trecatoare si, în plus, sunt dirijate chiar de noi prin intermediul pârghiilor de control pe care le avem în mass-media.”
“Succesul nostru sta în faptul ca formam un grup, si nu actionam doar în interes individual. Actiunile noastre sunt mereu corelate si au un scop precis, iar ajutorul reciproc si discretia totala sunt esentiale pentru asigurarea succesului. De altfel regulile si juramintele ordinului nostru sunt foarte stricte, iar pedepsele foarte aspre.”

Dezvaluirea planurilor francmasonice

“Îti închipui ca auzind aceste lucruri le vei putea face cunoscute lumii întregi? Cine îti închipui ca te-ar putea asculta fara sa te considere nebun? Masoneria a fost dintotdeauna ocultata; în loc sa ne atribuim marile idei sau curente sociale sau culturale, s-a optat pentru discretie, mister, retragere, actiune din umbra. Sunt putini cei care au auzit despre denumirea de mason sau francmason, si oricum n-au nici-o idee despre ce înseamna ea în realitate.”
“Evident, cunoastem deja ca sunt multi, mai ales intelectuali, care cunosc o parte a adevarului despre noi si pe care nu-i mai putem minti, dar prin comparatie cu restul populatiei, îndobitocita de sistemul social pe care noi l-am creat si mai ales de cel informational pe care îl dirijam aproape în totalitate, acesti intelectuali sunt cu adevarat o minoritate. În plus, ei sunt dispersati si amenintati de avertismentele indirecte pe care noi le trimitem.
Astfel ca, chiar daca unii cunosc adevaratele noastre intentii, vor adopta o atitudine pasiva, considerând ca sunt lipsiti de putere, de avânt, de posibilitati de a actiona în mod eficient. Ei adopta atunci varianta victimei care se lamenteaza: “Stiu, dar ce pot sa fac? Sunt legat de mâini si de picioare! Nu cred ca avem vreo sansa.” În acest fel, o mare parte din populatie care ar putea sa ne provoace mari greutati, a depus deja armele înainte de a începe lupta.”

Denigrare, minciuni, manipulare

“Daca mai apare totusi cineva care vrea sa ne atace si sa arate realitatea actiunilor noastre, avem multe mijloace de linistire a lui. Ele încep totdeauna prin lansarea unei stiri false, negative, despre acea persoana, pentru ca noi controlam foarte bine mass-media. Cititorii afla despre acele lucruri false, negative. Chiar daca în zilele urmatoare apare o contrazicere a stirii, o dezmintire, faptul deja a fost consumat. În primul rând nu e obligatoriu ca cel care a citit stirea falsa sa mai citeasca a doua zi si dezmintirea. În al doilea rând, noi speculam tendinta vicioasa a omului de a se orienta mai ales spre stiri senzationale cu caracter negativ.”
“Cunoastem prea bine influenta unor astfel de sugestii negative si impactul lor teribil asupra naturii emotionale a omului. Stim ca ele distrug structurile energetice armonioase din aura sa, aduc o forma subtila de stres la nivel psihic, si coboara vibratia perceptiilor pozitive ale omului. Toate astea ne servesc foarte bine intereselor noastre, deoarece îi obosesc si îi debusoleaza pe oameni, îi determina sa fie lipsiti de vigilenta si superficiali.”
“Realizam astfel un scop pe care l-am urmarit mereu: cresterea entropiei sociale, care determina o confuzie aproape totala. Ne slujim mereu de stiri contradictorii, cu un continut sinistru, profund negativ; sustinem si impulsionam carti cu subiecte puerile sau fantastice dar care atrag pentru a capta interesul mintilor slabe, aflate în cautare de senzational. Noi am avut grija ca astfel de aparitii editoriale sa prolifereze si chiar sa fie acceptate de populatie, care acum le considera foarte valoroase.”
“Sistemul economic si social pe care l-am impus încurajeaza foarte mult competitia în aspectul ei nearmonios, stimuleaza concurenta neloiala si îndeamna la un consum cât mai mare de marfuri. Aceasta preocupare si agitatie nebuna a omului, care îl tine mereu ocupat si tensionat, nu duce decât la o diminuare semnificativa a valorilor morale si etice în viata, adica la pervertirea caracterului omului.”

Filme si reviste porno? Din plin!

“Încurajam si sprijinim proliferarea sexualitatii în formele ei aberante si a pornografiei pâna la limite inimaginabile, pentru ca am constatat ca forta si virilitatea barbatului, precum si sensibilitatea si intuitia femeii diminueaza foarte repede atunci când sunt confruntate cu astfel de practici rele. Astfel omul devine labil, cedeaza mai repede si poate fi controlat cu usurinta.”
“Acordam atentie deosebita tinerilor, pentru ca daca vrei ca un copac sa nu aiba roade, trebuie sa-l usuci înca de când este puiet. Ne orientam spre difuzarea filmelor în care este exacerbata violenta, a filmelor de groaza sau cele cu scene sadice. Pentru a încuraja vizionarea lor ne folosim foarte mult de publicitate, care a ajuns inima comertului. Am stimulat în cel mai înalt grad tendinta populatiei de a consuma.
Aceasta este chiar o boala contemporana a omului. Chiar daca nu are nevoie de ceva anume, el trebuie sa cumpere, sa cumpere si iar sa cumpere. Nu e usor sa devii bogat si aproape imposibil sa o faci pe cai cinstite. De aceea clasa bogatasilor e în cea mai mare parte o clasa sociala viciata si pervertita. Necinstea lor i-a determinat sa aiba secrete, si atunci când un om are secrete, apar si obligatiile fata de altii, mai ales prin santaj. Noi însine suntem artizanii acestei situatii.”

România anului 2003

“Sa luam ca exemplu tara ta. Aici ne-am instalat oamenii cu mare usurinta, deoarece am stiut sa speculam trecerea de la un sistem totalitar, ale carui baze tot noi le-am pus, la o aparenta libertate de actiune. Dupa Revolutia din tara voastra, n-am avut decât sa asteptam si sa încurajam dezastrul economic, si mai ales coruptia si tentatia românului în fata stralucirii banului.
Aproape toti au cazut în plasa. Am început atunci sa actionam si din punct de vedere politic. Trebuia sa fim siguri ca principalele posturi din Parlament si Guvern sunt ocupate de oameni în vârsta, cu caracter slab, usor de manipulat. Eforturile noastre au fost minime, deoarece aviditatea si lacomia dupa bani, dublate de o mare lasitate si duplicitate, au facut din cei mai multi dintre politicienii vostri o adunatura demna de dispret.”
“Si de ce toate astea? Pentru puterea absoluta. Puterea de dominatie a întregii lumi trebuie sa ajunga repede în mâinile noastre.”
Cezar si-a dat seama ca masoneria mondiala urmarea sa dobândeasca într-un timp cât mai scurt controlul asupra unei locatii secrete din muntii Bucegi, excluzând orice forma de popularizare si dorind chiar tainuirea gradata a existentei acestui loc fata de puterea de la Bucuresti, dupa ce reprezentantii elitei ar fi avut acces acolo. Ca întotdeauna în cazul marilor secrete de stat, scurgerile de informatii puteau periclita întreaga actiune deoarece existau formatiuni care nu erau controlate în întregime de masoni. La doar doua saptamâni de la cea de-a doua întâlnire cu venerabilul Massini, Cezar a marturisit autorului ca vrea sa fie sigur ca informatiile necesare vor fi publicate pentru ca ele sa ajunga astfel la cunostinta românilor. Se anunta o perioada tensionata si uluitoare prin ineditul descoperirii care a fost facuta în muntii Bucegi.

Lenea si inactivitatea: perfecte pentru masonerie

Pentru a controla si manipula populatia globului, elita masonica se foloseste de inertia, lenea si întunecimea mentala a majoritatii oamenilor, care nu au forta interioara necesara pentru a renunta la obiceiurile lor rele si la tendintele negative. Masonii manevreaza cu mare usurinta aceasta energie a lipsei de reactie, a încetinelii, inertiei, obscurantismului. În asemenea situatii masoneria genereaza, practic, o veritabila stare de somnolenta colectiva, care îi serveste foarte bine interesele. Actiunile francmasoneriei – care în anumite cercuri înalte masonice implica realizarea unor ritualuri complexe de magie neagra – sunt realizate uneori chiar de la distanta, iar cei care sunt mai receptivi fata de aceste energii înlantuitoare, apasatoare, le cad cu usurinta victime, lunecând într-un fel de somn bizar, ca de plumb.
Aici nu e vorba doar de somnul fizic, ci un gen de stare abulica în care sunt cuprinsi oamenii care îi face sa devina obedienti, ascultatori, si sa se comporte precum niste marionete. Este conditia ideala în care ei pot fi controlati si condusi fara sa opuna rezistenta. Organizatiile masonice detin aproape toate pârghiile de actiune în societate prin care ataca cu vehementa tot ceea ce este spiritual, autentic, adevarat, urmarind sa transforme umanitatea într-un fel de mecanism viu pe care-l pot actiona si conduce la vointa exact asa dupa cum vor.
Sunt foarte multe opinii divergente, contradictii si neîntelegeri între diferitele loji masonice în lume. Una dintre marile pacaleli pe care le realizeaza elita masonica este aceea de a genera impresia ca doua sau mai multe loji masonice se lupta între ele. În realitate, la vârful structurii lor piramidale marii maestri francmasoni care alcatuiesc elita conducatoare se înteleg foarte bine, însa la baza ei apar ca fiind dusmani.
Ideea este de a crea deruta si confuzie, stiind ca acestea adorm vigilenta omului de rând. De fapt, e vorba de o pacaleala diabolica: cel care cade în plasa ei fara sa fie avizat, nu va alege una dintre loji crezând ca e rea, ci o va alege pe cealalta despre care va crede ca e buna. Dar asta e doar aparenta, în realitate francmasoneria este si ramâne aceeasi, indiferent de artificiile la care recurge. Trebuie sa ai încredere si sa fii perseverent an actiunile benefice pe care le realizezi.

Masoneria îsi face de cap...

În România, mai ales în ultimii ani, francmasoneria actioneaza aproape dupa bunul plac. Sarmanul popor care e tinut în ignoranta si manipulat, nici macar nu banuieste care e cauza tragediei pe care o are tot timpul sub ochi si o traieste obidit. Daca aceasta adevarata hidra (masoneria) ar fi învinsa, atunci ar exista o regenerare rapida, sub toate aspectele, la nivelul întregii planete.
Din nefericire, imensa majoritate a oamenilor din Occident nu e atenta sa sesizeze modalitatile de manipulare – unele chiar foarte evidente – ale masoneriei. Apatici si egoisti, cei mai multi prefera sa se izoleze într-o forma stranie de hibernare citadina având impresia gresita ca îsi ghideaza singuri viata.
Chiar daca afla despre actiunile diabolice savârsite de masoni, prefera sa le nege din comoditate, sau sa se bizuie pe faptul ca altii vor lua atitudine în locul lor. Mai mult decât atât, ei adera cu o crasa ignoranta la anumite orientari satanice care sunt infuzate si încurajate de masonerie prin intermediul muzicii rock dezlantuite, a drogurilor, a alcoolului, tutunului si a conceptiilor materialiste. În aceste conditii de abrutizare gradata dar sigura a fiintei umane care devine astfel lipsita de vointa si determinare proprie, e destul de usor pentru francmasonerie sa-si împlineasca planul.
La noi în tara situatia e identica. Oamenii parca dorm, nu sunt lucizi. Chiar daca au mai fost publicate unele informatii fundamentale despre francmasonerie si planurile ei la nivel mondial, inertia si starea de somnolenta a oamenilor s-a amplificat atât de mult încât sunt foarte putini cei care catadicsesc sa creada ca tot ceea ce se spune despre masonerie este adevarat si ca reprezinta o realitate crunta.
Li se pare totul atât de monstruos si incredibil, încât într-un impuls subconstient de teama si autoconservare, ei prefera sa creada ca poate situatia nu e chiar asa de rea cum e descrisa, astfel încât prefera sa se închida din nou în cochilia lor si sa ramâna mai departe în inertia de care erau cuprinsi înainte.
Situatia e chiar mai grava decât aceea în care ei nu stiau nimic despre planurile satanice ale masoneriei, pentru ca a sti si totusi a nu actiona conform cu ceea ce cunosti e o mare lasitate si o grava abatere de la codul moral elementar. Nu e prost cel care nu stie, ci e prost cel care stiind, actioneaza ca si cum nu ar sti.

Simboluri si lozinci masonice

Exista câteva simboluri pe care masoneria le foloseste si sunt foarte cunoscute, cum ar fi compasul si mistria. Altele, sunt mai ascunse: piramida cu ochiul atotvazator din vârful ei, reprezentata deloc întâmplator pe bancnota americana de un dolar. Pe lânga simboluri, devizele francmasonice sunt foarte importante pentru adeptii lojilor masonice, iar una dintre ele este “Prin haos la ordine”.
Analizând cu luciditate situatia actuala din lume si din România, din punc de vedere social, economic si politic, se constata ca acest haos este structurat în asa fel încât sa asigure gradat instituirea noii ordini mondiale, careia nu i se spune Noua Ordine Francmasonica – pentru ca cei ignoranti sa nu stie cine sunt creatorii ei – ci doar Noua Ordine.
Un alt principiu pe care francmasonii îl aplica cu strictete este “Toti pentru unul si unul pentru toti”. Respectarea acestui imperativ le confera o stare de unitate, o orta si tenacitate considerabile. Daca oamenii din România ar manifesta aceeasi stare de tenacitate, aceeasi forta de actiune si aceeasi angrenare sistematica ca în cazul masonilor, situatia actuala ar fi cu totul alta.
Cei care actioneaza în lojile masonice sunt aproape implacabili în deciziile lor. Un ordin în francmasonerie nu se discuta deoarece în momentul intrarii în organizatie cei care sunt primiti depun un juramânt oribil si realizeaza un ritual pervers prin care se obliga efectiv la o totala supunere si ascultare, în caz contrar acceptând sa fie ucisi.

Francmasoneria este unica grupare oculta care are scopuri politice. În momentul în care elita masonica promoveaza un membru al unei loji într-o pozitie înalta în organozatie, ea are anumite criterii ascunse prin care îsi da seama daca persoana respectiva e îndeajuns de modelata în directia actiunilor demoniace. E aproape incredibil câta mizerie umana poate sa existe sus, la vârful piramidei lor ierarhice. Însa totul e poleit si facut sa apara stralucitor si nobil, prin intermediul bogatiilor fabuloase pe care le detin, al relatiilor, influentei si controlului pe care-l au în lume.


Adevarul începe sa se reveleze

Ce i-a putut determina pe cei mai mari masoni ai lumii sa se orienteze cu atât de mare interes spre România! Exista unele profetii foarte secrete facute de doi mari sfinti crestini la începutul secolului trecut si se refera la viitorul României în contextul întregii omeniri. De asemenea, exista un pergament foarte valoros în marea biblioteca de la Vatican care expune aceeasi problema în legatura cu teritoriul României, situatie aproape de neconceput pentru mentalitatea si orgoliul marilor state si puteri ale lumii.
În arhiva secreta a Muzeului de Istorie din Viena, se afla un document foarte vechi care expune trecutul istoric extrem de îndepartat si totodata fabulos al civilizatiei care a existat în acele timpuri pe teritoriul României. Iata deci toate aceste surse diferite care se refera la aceleasi lucruri. Exista multe aspecte care se coreleaza. Profetiile afirma ca este o problema de doar câtiva ani pâna la aparitia semnelor care vor atrage atentia asupra acestui teritoriu.
Francmasonii sunt foarte atenti la aceasta tara, deoarece ei stiu ca cea mai mare problema pentru ei, la nivel planetar, o reprezinta acest loc. Ei însisi cunosc foarte bine profetiile în legatura cu viitorul apropiat al României si stiu ca cele mai multe probleme le vor avea chiar din aceasta zona a globului. Asa se explica intrigile si masinatiile lor de culise în economia si politica tarii, tocmai pentru a-si asigura acest control si pentru a genera fel si fel de grupari ciudate pe care le sustin si le finanteaza cu sume fabuloase de bani.
În aceste grupari ei atrag oameni naivi, cu un caracter slab, dar avizi de câstiguri facile, care sunt dispusi chiar sa-si vânda sufletul numai pentru a parveni în asa-zisa societate înalta si bogata. Scopul acestor mini-organizatii este acela de a bloca orice tentativa de dezvoltare spirituala sau de normalitate sociala si economica a populatiei, creând totodata impresia ca activitatea lor este asidua tocmai în aceste domenii.
Insistenta cu care actiona venerabilul Massini arata ca problema era de maxima importanta atât pentru francmasonerie, cât si pentru întreaga tara. De ce oare senior Massini nu a intervenit prin canale diplomatice foarte înalte, oficiale? Elita masonica nu dorea deloc publicitate în aceasta problema. În plus, au si ei anumite limite ale influentei politice, care difera de la tara la tara. De aceea, pastrarea unui secret ferm în privinta descoperirii din muntii Bucegi, era de maxima importanta.

Masoneria mentine România în mocirla

Ei au tot interesul sa mentina acest popor la un grad de saracie si prostie care a atins cote aproape incredibile. Politica lor a devenit în ultimul timp destul de evidenta. Aproape ca nu se mai obosesc sa ascunda acest lucru, aparentele fiind mentinute doar de ipocrizie si minciuna care arata sfidarea fara limite si totala lipsa de respect pentru natiune. Politica lor stranie si vicleana urmareste sa secatuiasca material acest popor si sa-l aduca la acea stare abulica de totala dependenta, impunând fel de fel de împrumuturi externe de ajutorare care creeaza obligatii.
Scopul principal este de a mentine oamenii în aceasta stare ciudata. În multe cazuri au reusit. Daca lucrurile vor continua asa si nu va exista o trezire a elementelor de raspundere, e posibil ca aceasta stare critica sa continue si chiar sa se amplifice. De aceea e important ca oamenii sa afle care sunt cauzele care stau la baza acestei situatii care exista la nivel national si chiar mondial. E ca un efect de avalansa în care – dupa atingerea unui punct critic de 5% din populatia tarii – dezvoltarea lui sa fie exponentiala ducând la deschiderea sufleteasca si trezirea celorlalti.
În nestiinta lor, multi oameni actioneaza involuntar în consensul directivelor francmasonice, fara sa banuiasca ca fac jocul murdar al gruparilor masonice. Acestea, folosindu-se de intermediari, sunt foarte virulente si perfide. În acest fel, ei nu au nici-o raspundere, iar daca lucrurile nu ies asa cum au urmarit, vor da vina totdeauna pe intermediar, aratând cu degetul si incriminându-l pentru faptele comise.

Divulgarea planurilor masoneriei

Care ar fi cele mai potrivite modalitati pentru a neutraliza forta malefica si planurile diabolice ale francmasoneriei? În primul rând, divulgarea acestor planuri si actiuni malefice ale francmasoneriei, astfel ca ele sa fie cunoscute tuturor oamenilor. Desi actiunile lor sunt insidioase si orientate cu precadere catre blocarea, de exemplu, a oricarei idei geniale, sau inventii care ar putea sa amelioreze traiul oamenilor din popor.
Ei sunt cei care dau indicatiile atât pentru contracararea inventiei, cât si pentru exasperarea inventatorului si aducerea lui într-o totala stare de marasm, stres si neputinta. De aceea multi prefera sa-si paraseasca tara si sa-si ofere capacitatile lor intelectuale de exceptie în alte zone ale lumii. Situatia politica si economica a tarii demonstreaza ca masonii actioneaza exact dupa planurile lor.

Masoneria promoveaza coruptia

Ei urmaresc sa promoveze mai mereu oameni de paie, oameni corupti, si chiar sa instituie o atmosfera generala de coruptie, tocmai pentru a putea dupa aceea sa-si asigure aceasta infiltrare care sa le asigure succesul jocurilor murdare pe care le fac. Daca în posturile cheie ar fi plasati oameni intransigenti si de buna credinta, acestia nu s-ar mai putea preta la intrigile, jocurile si mizeriile de culise care infesteaza politica si economia tarii.
Faptul ca lucrurile treneaza însa, desi de ani de zile sunt încercari, schimbari, înlocuiri, angajamente, promisiuni, arata adevarata fata a influentei masonice care întretine deliberat o stare tensionata în tara prin minciuna si ipocrizie.

Demascarea publica a jocurilor masonice

Cu cât oamenii devin mai lucizi si avizati de planurile francmasonice, cu atât mai repede ei se vor opune jocurilor murdare ale acesteia. Apoi trebuie realizata demascarea publica a intentiilor malefice ale masoneriei. Politica masoneriei este aceea de subminare a sperantei oamenilor. Scopul principal este sa genereze o stare negativa de absenta a sperantei în oameni, de lipsa de încredere în fortele acestui popor. Când însa o mare masa de oameni are o speranta pe care o cultiva, o hraneste si o întretine cu entuziasm, ea creeaza un curent gigantic de forta spirituala.

Daca o idee profund benefica cuprinde masele de oameni, ea genereaza atunci o unda colosala de energie pozitiva care poate fi însasi cheia transformarii acestui popor. Masonii actioneaza extrem de virulent si cu maxima îndârjire prin mass-media (pe care o au sub control total) atunci când unii oameni sau grupari fac cunoscute lumii întregi adevarul oripilant despre actiunile si intrigile lor. Masonii de la vârf cauta atunci sa distruga prin orice mijloace persoanele sau organizatiile respective, profitând de credulitatea tâmpa a omului de rând care poate fi manipulat cu usurinta.
(....)
Pentagonul spioneaza cu sateliti

Pentagonul are mai multe programe militare secrete si de spionaj geodezic, folosind mai multi sateliti geostationari de înalta tehnologie. Unul dintre acestia, care se bazeaza pe tehnologia bionica si pe cea a undelor de forma, a reperat în anul 2002 o structura aparte într-o anumita zona a muntilor Bucegi.
În primul rând, spatiul gol identificat în interiorul munteluinu avea corespondenta cu exteriorul, ci începea direct din interiorul muntelui, la o anumita distanta de panta acestuia. În al doilea rând, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe gânduri echipa Pentagonului.
Scanarea din satelit a muntelui a evidentiat doua blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatra care margineau începutul tunelului si sfârsitul lui si respingeau orice tip de sondare sau analiza, ca si cum ar fi protejat ceva în acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul în tunel. Al doilea era imens, ca o cupola sau semisfera, care se afla la capatul opus tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini a recunoscut ca acolo se afla ceva extrem de important si care era foarte bine protejat. Ansamblul tunel-semisfera se afla într-un plan paralel cu solul, iar barajul semisferic se afla pe verticala ce corespunde stâncilor de pe creasta numite Babele. De fapt, verticala iesea la aproximativ 40 de metri între Babele si Sfinxul din Bucegi.

O structura similara în Irak

Echipa de la Pentagon a observat ca barajul energetic semisferic are exact aceeasi frecventa de vibratie si aceeasi forma ca cel dintr-o alta structura subpamânteana foarte secreta pe care ei o descoperisera înainte, în apropiere de Bagdad, în Irak. La scurt timp dupa descoperirea din subsolul Irakului s-a declansat razboiul si dupa câteva luni americanii au avut acces, în cel mai mare secret, la zona respectiva, despre care irakienii nu stiau absolut nimic. Oricât s-au straduit, nu au reusit sa penetreze zidul energetic, iar întreaga operatiune era tinuta în cel mai mare secret.

Trecutul misterios al planetei

Massini a mai precizat ca ceea ce se afla acolo avea legatura cu trecutul misterios al planetei dar si cu istoria organizatiei lor. Faptul ca Pentagonul a remarcat similitudinea datelor de investigare între structura subterana de lânga Bagdad si cea interioara din muntii Bucegi i-a agitat foarte mult pe cei din elita masonilor. Initial aproape devenise panica generala.


Panica era datorita faptului ca aceasta structura – mult mai mare si mai complexa decât cea din Irak – se afla pe teritoriul României. Corelând acest fapt cu unele aspecte referitoare la viitorul României ajungem la o viziune corecta a motivelor de îngrijorare pe care le au în prezent marii masoni. Oricât de mult ar dori ei sa disimuleze aceasta, actiunile si intentiile lor ne arata cu prisosinta contrariul.
O enigma foarte mare era felul în care reusisera cei care l-au construit sa realizeze structura si golurile direct în interiorul muntelui, fara nici-o corespondenta în afara lui. Massini a furnizat planul corect pentru a ajunge la tunel, asa cum a fost el calculat de specialistii din Pentagon. Cea mai apropiata strapungere era posibila la 60-70 de metri de primul baraj energetic, pe coasta muntelui.
(....)
Ziarul “Ziarul” a publicat un amplu articol despre muntii Bucegi si ciudateniile semnalate în zona. Iata un extras semnificativ: “Busteni. Piscurile muntilor se cufunda în nori. Crucea de pe Caraiman împunge cerul cu semetie. Nimic n-ar prevesti ca linistea seculara a naturii ar putea fi tulburata de evenimente neobisnuite.
Traian Trufin stie însa ca totul e doar aparenta. Aici a trait cele mai stranii întâmplari. Este convins ca sub Carpatii nostri exista o alta lume. Bucegii sunt considerati de catre specialisti un punct energetic foarte puternic. S-au emis ipoteze asupra existentei unor galerii subterane, s-au facut teste radiestezice.
Cercetarile au demonstrat ca zona este încarcata energetic mai mult ca oricare alta din România. Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul “Cezar Petrescu” din Busteni, publicist si cercetator al fenomenelor stranii la care a fost martor, a încercat sa gaseasca niste explicatii.”
“În 1993, timp de doua saptamâni, în partea de sud a orasului, oamenii aveau insomnii, indiferent de vârsta. M-am gândit ca sunt emanatii de noxe de la fabrica de hârtie. Nici vorba de asa ceva. Era ciudat ca, desi nu dormeau, oamenii nu se simteau obositi. Mi-au confirmat acest lucru cel putin 20 de persoane”, povesteste muzeograful. Unii localnici au ajuns sa traiasca adevarate stari de euforie. Manifestarile aveau loc numai în timpul noptii. Dupa ce au bagat în sperieti tot orasul, au încetat la fel de brusc cum aparusera.”
“Apoi au început cutremurele. Paradoxal, dar acestea n-au putut fi localizate în Bucegi si nici nu aveau vreo legatura cu sursa seismica din Vrancea. Seria de cutremure a început în 1994 si a tinut 3 ani. “Se produceau la ore fixe: la ora 20 si la 3 noaptea. În fiecare zi, invariabil. Nu erau însa seisme propriu-zise.
Se manifestau dupa alte legi. Aveau un areal redus: Azuga – Busteni – Sinaia. Uneori cuprindeau doar un cartier din Busteni. Se auzea din pamânt un vuiet, ca si cum s-ar fi prabusit sub picioarele tale tavanul unei grote. Nu apareau nici miscari orizontale, nici verticale”, povesteste Traian. A numarat peste 100 de astfel de miscari seismice.”
“Aveam niste casti de radioamator. Receptionam in ele un program de radio. Dar am observat ca numai in zona Busteni. Iesind din oras, spre Bucuresti sau Brasov, nu mai receptionam nimic. Cred ca exista un puternic cimp energetic in zona care amplifica semnalele radio”, crede Traian. A mai observat si alte fenomene bizare. In jurul Crucii de pe Caraiman apar deseori aureole ciudate si chiar holograme.
“Traian crede ca toate anomaliile din Busteni sunt cauzate de existenta unor galerii subterane în maruntaiele muntilor. Aceste uriase tunele subterane sunt de natura artificiala si au fost sapate de civilizatii nepamântene. Aici au loc experiente, punctul fierbinte fiind în zona crucii de pe Caraiman. Asa se explica bubuiturile care însotesc cutremurele. Sau receptionarea undelor radio, emise nu din eter, ci din aceste coridoare.
Cine produce acele amplificari stranii, în ce scop, cui îi sunt destinate acele comunicari radio bizare, Traian nu poate raspunde. “Convingerea mea este ca exista în subteran o alta lume. Extraterestrii cunosc totul despre lumea de la suprafata. Spectrul lor informational este foarte larg. Dar nu stiu ce fel de activitate desfasoara acolo si nici de ce nu vor sa comunicam.
Probabil pentru ca omenirea înca nu este pregatita sa înteleaga niste lucruri”, conchide geologul. Spera ca fenomenele se vor intensifica si pâna la urma vor deveni o cale de comunicare între cele doua civilizatii. Oricum, e mai mult decât lipsa de explicatii satisfacatoare pe care au oferit-o pâna acum oamenii de stiinta.”
“Vizionara Valentina, femeia oarba din Iasi care poate pune diagnostice si prin telefon, sustine ca a descoperit prin metode proprii ca un important suvoi de energie, de aceeasi calitate cu cea care alimenteaza complexul de la Gizeh, scalda si Sfinxul nostru din Bucegi.
Iar subteranele nedescoperite ale acestuia comunica cu piramidele din Egipt. “Acolo e trecutul omenirii. Dar nu-i omenirea de acum doua mii de ani. E cu mult mai demult, tare mult înainte. Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pamântului pe care locuim. De fapt, în Bucegi, la Sfinx vine un suvoi foarte puternic de energie.
Atunci când cu stiinta care va fi pe pamânt va birui cineva sa ajunga sub Muntii Bucegi, va da peste toate aceste înscrisuri si documente însemnate si, dupa semnele acelea, va sti ce are de facut. Dar asta se va întâmpla numai dupa ce suvoiul de energie de deasupra va slabi”, spune clarvazatoarea care n-a fost niciodata în Bucegi.”
(....)
În subsolul Irakului

În ce priveste structura similara din subsolul Irakului, ea a fost descoperita folosind indicatiile oferite de acelasi satelit de spionaj militar care revelase si datele pentru structura din muntii Bucegi. Consilierul american pe probleme de securitate nationala a primit un fax ultrasecret prin care era înstiintat de faptul ca scutul energetic semisferic din subsolul Bagdadului se activase brusc, pulsând cu o mare frecventa.
Informatia uluitoare era aceea ca în fata lui aparuse o holograma a planetei care prezenta secvential si progresiv continentul Europa, apoi zona de sud-est, apoi teritoriul României apoi muntii Bucegi si în sfârsit localizarea structurii din interiorul lor aratând coridorul marii galerii si scutul energetic semisferic pulsând cu putere.
Era evident ca cele doua scuturi energetice semisferice erau într-o directa dar misterioasa legatura astfel încât activarea unuia a dus la activarea si a celuilalt. Poate exista chiar o retea de astfel de structuri subpamântene în întreaga lume.
(....)

Sala Proiectiilor

Marea Galerie se termina brusc în aula gigantica din interiorul muntelui care avea o înaltime de 30 de metri si o lungime de 100 metri. Sala Proiectiilor este delimitata de scutul energetic si are dimensiuni mai mici decât aula din munte. Avansând spre scutul energetic, portiunea de scut din fata este delimitata ca o usa si devine stravezie si apoi dispare pentru a putea intra în Sala Proiectiilor. Scutul are rolul de a proteja de diversele influente nefaste din exterior. Odata intrat în Sala, scutul redevine compact. Din interior, scutul are o culoare alb-aurie.
În partea din spate, scutul nu mai cobora pâna la nivelul solului, ca în zona din fata: Sala Proiectiilor avea jumatatea din spate acoperita de zidul de roca. În acel masiv perete din piatra, înalt de circa 10-12 metri, sunt dispuse trei guri enorme de tunel: una drept în fata, iar celelalte doua – simetric, de o parte si de alta a acesteia si sunt luminate difuz, într-o nuanta verzuie. Accesul la aceste tunele este strict interzis, prin protocolul secret care a fost semnat între statul român si SUA.

Mese gigantice pentru uriasi

Începând din fata, de la intrare, Sala Proiectiilor contine un sir de mese imense din piatra, dispuse de-a lungul peretelui din dreapta, urmând curbura acestuia. Similar, exista un alt sir de-a lungul peretelui din stânga. Nici una dintre mese nu avea o înaltime mai mica de doi metri. Pe grosimea placii de deasupra sunt taiate în relief, cu precizie, semne diferite dintr-o scriere nemaivazuta care seamana cu caracterele cuneiforme din antichitate.


Scrierea contine si simboluri mai generale, cum ar fi triunghiul si cercul. Desi semnele nu sunt vopsite, ele ies în evidenta printr-o usoara radiatie fosforescenta, în culori diferite de la o masa la alta.
Sunt câte cinci mese pe fiecare parte a salii. Pe unele dintre ele exista diferite obiecte care par a fi instrumente tehnice. De la multe dintre ele coboara spre sol o multime de fire albe translucide care se aduna în cutii dreptunghiulare dintr-un material lucios, argintiu, aflate în afara mesei, direct pe sol. Cablurile fine sunt extrem de flexibile si usoare iar în interiorul lor se observa mici impulsuri luminoase care aluneca pe toata lungimea lor.
La apropierea de oricare dintre mese, se activeaza simultan pe suprafata ei o proiectie holografica care prezinta aspecte dintr-un anumit domeniu stiintific. Imaginile tridimensionale sunt perfecte si foarte mari, cu o înaltime de aproape doi metri si jumatate.
Pe suprafata dreptunghiulara a meselor din piatra slefuita exista o fanta îngusta, lunga de câteva zeci de centimetri, paralela cu latura mare a mesei din care apar proiectiile holografice. Proiectiile ruleaza singure însa în acelasi timp ele sunt interactive si depind de cel care le urmareste si atinge suprafata mesei.

Combinatii genetice

Urcând pe un trepied adus special, se poate vedea ca suprafata meselor este acoperita cu o pelicula dintr-un material sticlos, întunecat. Pelicula e împartita în mai multe patrate mari delimitate prin linii drepte, care formeaza un fel de caroiaj. La una dintre mese domeniul proiectiilor este biologia astfel ca se deruleaza imagini cu plante si animale, unele complet necunoscute.
Atingând unul dintre patrate, holograma înfatiseaza structura corpului uman a celui care dirijeaza proiectia. Se deruleaza imagini holografice ale diferitelor zone ale corpului care se rotesc mereu. Alte patrate arata proiectii ale altor fiinte, de pe alte corpuri ceresti. Atingând simultan doua patrate diferite se înfatiseaza o analiza stiintifica complexa prezentând ADN-ul fiintelor respective si posibilitatile de compatibilitate între ele.
Pe lateral, apar linii verticale cu explicatii în ciudata scriere iar în final apare forma mutanta cea mai probabila, ca o combinatie între cele doua informatii genetice.

Giganti adevarati

Cei care au construit întregul edificiu trebuie ca erau foarte înalti, altfel nu se pot explica dimensiunile gigantice ale tuturor obiectelor din Sala Proiectiilor.
O confirmare a existentei uriasilor pe teritoriul României o gasim în ziarul Ziarul. “Echipa de la Ziarul este însotita de cercetatorul Vasile Rudan, care a semnalat faptul ca “povestile” oamenilor din comuna Bozioru despre uriasii care au locuit pe acele meleaguri au si dovada concreta: o necropola cu schelete de uriasi.
Aceasta a fost descoperita întâmplator, în urma cu peste 20 de ani, cand s-a hotarât ca în Scaieni sa se planteze o livada de meri. Sapând pe o colina, satenii au descoperit schelete uriase, masurând în jur de 2,40 metri, chiar mai mult. Dragoi Ilie, unul dintre cei care au lucrat atunci la livada de meri, ne duce la fata locului.
Pâna la “culmea” unde fusesera plantati pomii, coborâm în panta abrupta, pe o ulita înecata de noroi. O data ajunsi, nea Ilie ne arata întreaga livada, care acum nu mai rodeste: “Peste tot sunt mormintele uriasilor. Faceam gropi, sa plantam puietii, când dau de o capatâna de om, mare cât un dovleac de prasila. Nici ca mai vazusem asa ceva. Ne uitam toti cruciti. Sap mai departe si dau si de niste oase de la picioare, cât aracii de vie. O namila de om fusese raposatu”.”
Exista multe legende care amintesc despre vremurile când pe Pamânt traiau uriasi. Mitologiile sumeriana, egipteana, hitita, greaca au un întreg “capitol” despre razboaiele purtate de zeii cei batrâni cu generatia titanica, fiinte de dimensiuni gigantice, zamislite de zei.
Pe atunci, spun legendele, pe Pamânt traiau doar zeii. Gigantii aveau si alte defecte în afara de statura colosala. Aveau mai multe brate, capete sau fete, adesea doar un ochi în frunte, din care cauza erau numiti ciclopi, si erau cam tantalai. Buni de munca grea, dar sa nu te fi aflat în calea lor când se suparau. Aruncau cu stânci colosale de se cutremura pamântul.
Fiii “normali” ai zeilor s-au folosit de giganti pentru a acapara puterea si a-i detrona pe zeii batrâni. Fotografia alaturata înfatiseaza un schelet uman urias gasit de americani în Irak. Lucrurile încep sa se lege…

(....)

Istoria adevarata a planetei

În mijlocul patratului se afla un dom care proiecteaza o imensa holograma cu elemente în miscare. Sunt redate sintetic aspectele principale ale trecutului extrem de îndepartat al omenirii, chiar de la originea sa. Teoria evolutionista a lui Darwin este astfel complet falsa. Adevarata origine a omului este înfatisata holografic într-o forma condensata.
Dupa aceste lectii de adevar, se poate spune ca 90% din istoria oficiala a omenirii este falsa si contrafacuta. Incredibil, dar ceea ce se considera ca s-a petrecut cu adevarat este în mare parte minciuna, în timp ce miturile si legendele popoarelor sunt aproape în totalitate adevarate. Aceasta stranie inversiune a cauzat de-a lungul timpului multe probleme si conflicte între oameni.
Majoritatea ideilor arheologilor sunt false. Unele “fantezii” ale savantilor, cum ar fi hilara teorie a disparitiei dinozaurilor în urma cu 65 milioane de ani sau considerarea vechilor continente Atlantida si Lemuria ca fiind un mit, sunt acum complet spulberate pentru ca proiectia holografica arata clar cum s-au petrecut lucrurile în realitate.
Din când în când holograma pastra imaginea evenimentului dar pe fundal aparea harta cerului cu pozitiile marcate ale principalelor stele si constelatii la momentul respectiv. Astfel s-a reusit datarea exacta a evenimentelor din prezentare. Desi perioada de timp acoperita de proiectii este foarte mare (mai multe sute de mii de ani), iar ciclul precesional al Pamântului este de 25920 de ani, prin observarea numarului de ani platonicieni (cicluri de 25920 de ani) s-a calculat exact datarea evenimentelor.
(...)

Trei tunele misterioase

Pe peretele din spate sunt cele trei deschideri gigantice, fiecare având un tablou de comanda asemanator cu cel principal, dar mai mici. Tunelele respective se îndreapta pe mii de kilometri în trei zone diferite ale planetei. Cel din stânga duce undeva în Egipt, într-un ansamblu secret si înca nedescoperit care se afla sub nisip.
Tunelul din dreapta ajunge la o structura similara dar mai mica din podisul Tibet. Din acest al doilea tunel exista ramificatii secundare care conduc într-o zona din subsolul Buzaului, aproape de curbura Carpatilor, iar o alta se îndreapta spre structura din subsolul Irakului, lânga Bagdad. Apoi, în continuare, exista înca o ramificatie pâna în subsolul podisului Gobi din Mongolia.

Un secret mondial

Al treilea tunel, plasat central între celelalte doua, face obiectul unui secret mondial asupra caruia SUA dorea garantii foarte ferme. Cunoscând teribila influenta politica a masonilor si relatiile venerabilului Massini în structurile politice ale României si SUA, putem banui ca se încearca o preluare treptata a controlului asupra bazei de catre factori externi intereselor statului nostru.
Exista totusi persoane foarte importante în aparatul politic si administrativ care acum cunosc masinatiile masoneriei mondiale si care se opun cu vehementa influentei acesteia, mai ales în ce priveste descoperirea din muntii Bucegi. Tunelul central coboara în interiorul scoartei planetei si poate oferi un raspuns cu privire la originea structurii din interiorul muntelui si a celor care au construit-o.
Autorul afirma în încheiere ca se faceau pregatiri intense secrete pentru o expeditie mai întâi prin tunelul spre Egipt, apoi prin cel spre Tibet si în final prin cel central catre interiorul Pamântului. Plecarea urma sa aiba loc în septembrie 2003....

Un comentariu:

  1. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere