marți, 29 martie 2011

Care sunt miscarile potrivite in pat? Ghidul pozitiilor sexuale pentru tine

Cine sta sus si cine schimba pozitia? Raspunsul corect este… cine vreti voi! In cuplu, mai ales daca e vorba de o relatia de lunga durata, ajungi sa ai o anumita rutina de care toata lumea incearca sa fuga. Dar de ce sa fugi daca functioneaza si de ce sa incerci sa repari ceva ce functioneaza?
Sexologii spun ca este foarte normal ca un cuplu sa isi scrie propriul scenariu pentru activitatea din dormitor. Adica timpul ii invata pe fiecare ce le place si ce nu le place si este absolut normal sa isi asculte instinctele astfel incat sa ajunga amandoi la orgasm.

Unele femei simt ca numai daca stau deasupra au parte de destula stimulare clitoridiana si pot ajunge la orgasm numai daca in aceasta pozitie, altele vor ca partenerul sa le stimuleze clitorisul cu mana si atunci vor o pozitie ca “lingurita”: partenerii stau intinsi intr-o parte, barbatul o penetreaza pe femeie pe la spate in timp ce o mangaie pe clitoris cu o mana.

Similar, fiecare barbat are propriile preferite. Unii simt maxima placere daca li se face sex oral foarte bland, altii prefera un ritm rapid al penetrarii vaginale cand partenera sta in pozitia doggy style.

Oriunde te uiti, gasesti ghiduri cu 5000 de pozitii sexuale noi, dar nu intra in panica daca unele nu-ti trezesc interesul sau nu te duc pe culmile placerii. Nu contorizeaza nimeni cate pozitii schimbi pe minut si nici nu e asta reperul pentru satisfactia voastra. Dimpotriva, sa stii ca iti place si ce ii place este un avantaj: te simti sigura pe tine si poti face orice iti vine, chiar daca ai mai facut asta si cu o zi inainte!                                                        sursa:http://www.perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu