marți, 29 martie 2011

Sex pe repede-nainte! Viteza maxima, avantaje multiple!

Lumanarele? Stinge-le! Ulei de masaj? Lasa prostiile si treci la treaba! Cand timpul nu tine cu voi, nu amana partida de sex pana cand vei avea suficient timp pentru un mise-en-scene si 15 orgasme! S-ar putea ca asteptarea sa fie prea lunga si relatia dintre tine si partenerul tau sa aiba de suferit.
Mereu pe fuga, intre birou, sala de sport si supermarket, iti va fi greu sa gasesti ore libere pentru o destrabalare ca la carte. Pentru binele relatiei voastre, ar fi bine sa intelegeti amandoi ca nu puteti avea cate o luna de miere in fiecare zi si ca ar fi bine sa profitati de orice moment pentru a va simti bine.

Niciun dus fara sex! Ok, poate nu toate dusurile, dar multe dintre ele pot fi momentul vostru de intimitate: 5 minute de sex oral sau de penetrare pe la spate sunt modalitati foarte bune de a va incepe ziua.

Buna dimineata, dragul meu! Cel mai probabil, iubitul tau are erectie cand se trezeste, e felul organismului sanatos de a da “buna dimineata” si ar fi pacat sa nu profiti de oportunitatea oferita de mama natura! Joaca-te, urca-te pe el, ofera-i sex oral ca sa zambeasca inainte de a deschide ochii!

Noapte buna.. buna de tot! Cand va bagati in pat, oricat de obosita ai fi, lasa-ti mainile sa-i exploreze corpul partenerului. Asta ii poate trezi simturile suficient de mult incat sa poata oferi cateva minute de placere.

Cel mai probabil, astfel de partide nu te vor aduce pe tine la orgasm, poate doar pe el, dar sunt extrem de sanatoase pentru intimitatea voastra. Daca pauzele intre partide vor fi lungi, din ce in ce mai lungi, la un moment dat se va rupe acel ceva dintre voi si veti descoperi ca atractia a disparut de tot dintre voi.

In plus, chiar daca nu vei avea orgasm, asta nu inseamna ca nu vei simti placere: un studiu a aratat ca pana si o imbratisare de 30 de secunde face creierul sa secrete un hormon al fericirii. Iar aceste jocuri scurte va vor tine in priza, cu gandul mereu unul la celalalt si la urmatoarea partida!                                                                      sursa:http://www.perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu