miercuri, 27 aprilie 2011

Salariu de 26.000 de euro pe an ca să muncească în fundul gol

O firmă de programare web din Marea Britanie, al cărei patron este un adept al naturismului, a anunţat că angajează femei dispuse să muncească dezbrăcate, la fel ca şi ceilalţi angajaţi ai firmei, în prezent majoritatea bărbaţi.

Nude House este o companie de software din Buckinghamshire, Marea Britanie, care a anunţat că angajează femei, ca programatori, dispuse să muncească în birouri complet dezbrăcate. Proprietarul companiei, Chris Taylor, de 63 de ani şi CEO al firmei, susţine că Nude House este prima companie din lume în care angajaţii muncesc complet goi.

Domnul Taylor este "naturist" de peste 20 de ani şi urmează şi la muncă principiul conform căruia "naturismul este un mod de viaţă în armonie cu natura, caracterizat de practicarea nudismului în comun, cu obiectivul de a favoriza respectul de sine, faţă de ceilalţi şi faţă de mediul înconjurător".

Chris Taylor a dorit mereu ca în firma sa să se urmeze acest mod de viaţă, recreativ, cultural şi educaţional, care "creşte" încrederea în sine a angajaţilor şi îi face mai eficienţi, dar şi mai fericiţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu