vineri, 29 aprilie 2011

Sex cu Diavolul

Sex cu Diavolul
Diavolul a fost amantul perfect de-a lungul timpului. Nu pentru ca ar fi fost special ci pentru ca avea un PR bun.   
Toate religiile din lume amintesc despre zei, ingeri sau spirite care au facut sex cu femei. De fapt, de cele mai multe ori avem de-a face cu femei posedate cu forta de spirite, femei pacalite, intr-un fel sau altul si care terminau in bratele demonului, numit incubus. Religia crestina vorbeste despre spirite demonice, numite incubus, care faceau sex cu femei.

Evident, lucrurile mergeau pana acolo incat daca o femeie era descoperita ca avea amant acesta era, invariabil, Diavolul. In felul acesta, incubus-ul era cel vinovat de tradarea femeii, de faptul ca ea isi insela sotul, iubitul sau chiar amantul. De cele mai multe ori era suficient ca ”pacatoasa” sa recunoasca faptul ca facea sex cu diavolul, pentru ca sa scape bazma curata. Adica ceva gen ”dracu` m-a ...”. In felul asta toata lumea era multumita:
-femeia, pentru ca scapa nepedepsita si putea sa calce stramb ori de cate ori avea chef;
-amantul, pentru ca scapa si el nepedepsit, lumea fiind convinsa ca de vina era incubusul;
-sotul sau iubitul pentru ca, oficial, femeia lor facuse sex cu un spirit, ceea ce insemna ca nu fusesera chiar inselati (cat de prost trebuie sa fii ca sa accepti o asemenea explicatie?!);
-biserica, pentru ca demonstra cat de periculos este diavolul si aducea lumea la slujbele de duminica;
-diavolul insusi pentru ca tot scandalul ii ridica PR-ul si ii creea un brand puternic.
Au existat perioade in care era cool ca o femeie sa aibe un amant venit direct din infernul cel mai indepartat special ca sa o posede. E adevarat, dupa cativa ani, micii bastarzi rezultati in urma sexului cu incubusul incepeau sa semene cu cineva din anturaj, dar chiar si asemanarea asta era considerata tot o interventie a diavolului. Si e la fel de adevarat ca majoritatea posesiunilor erau raportate la femeile din inalta societate, singurele care isi permiteau un amant, vazut sau nevazut.
Specialistii sustin ca, in realitate, exista o stare a trupului numita sleepparalysis care ar fi vinovata de “posesiunile malefice”. Fenomenul este intalnit in special la fete si femei tinere (oare de ce?) care primesc “vizita” unui incubus numit popular si  zburator si care ar face sex cu ele. Cauzele starii pot fi mai multe: un psihism necorespunzator, frustrari sexuale, furie, deznadejde s.a.m.d. Se produc de regula in timpul somnului, cand se “taie”  legaturile nervoase catre maini si picioare, pentru a impiedica starea de somnambulism. Sleepparalysis se instaureaza fie inainte de a adormi complet fie cu putin timp inainte de trezirea persoanei. Ideea e ca intr-un fel sau altul, femeile au parte de sex.
Se pare ca si barbatii erau posedati de demoni-femele, asa numitele sucubus, dar cazurile sunt atat de putine incat ne fac sa ne intrebam daca nu sunt doar o palida incercare a femeilor de a justifica existenta amantilor, ma scuzati, a incubusilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu