joi, 31 martie 2011

Libia: cum înscenează CIA o revoluţie

Cinic cum sunt când este vorba de acţiunile actorilor rataţi de pe scena mondială, am rămas totuşi surprins de aceste fotografii luate în Libia, cu prilejul aşa-zisei revoluţii împotriva dictatorului Muammar al Gadaffi. Vorba ” a picture îs worth 1,000 words”, se aplică perfect în cazul de faţă. O înscenare produsă de către serviciile secrete americane la comanda obişnuiţilor suspecţi, răzbate prin fumnul gros al propagandei pe care ar trebui să o recunoaştem ca ceea ce este.
Cu mulţumirile datorate lui Sergiu Bădan pentru semnalare, iată-le – ce simplu e să îi vezi pe mincinoşi, dacă gândeşti un pic…

Presa ne tot arată reportajele tragicelor evenimente din Libia. Haideţi să aruncăm o privire la așa zisul câmp de luptă“Acesta este un atac al aviației lui Gaddafi asupra revoluționarilor. Se crează impresia că explozia ori e înscenată, ori pilotul dinadins a aruncat bomba la o distanță mai mare. Atrageți atenția la oamenii de pe stradă, care merg în picioare fără nicio emoție. Dacă ar fi fost atacați în realitate, mulți din ei, probabil chiar și fotograful nu ar mai fi supraviețuit. E greu de imaginat că niște oameni care au căzut sub un atac aviatic s-ar comporta în acest fel, de parcă s-ar plimba prin parc.

Iar acesta este un punct antiaerian al revoluționarilor – oamenii se plimbă liniștiți pe cîmp deschis. Câți din ei ar rămâne în viață dacă ar avea loc un atac aviatic adevărat?”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu